18. 4. 2011

Purring

Sobotní sraz mě moc bavil. Reporty byly vytvořený jinde (thumbs up pro videoreport jisté začínající Cutie-chan, jejíž profesor biologie nemá rád Japonsko- možná kvůli Fukušimě, jejíž radiace zabíjí nevinné trojoké rybičky?) dost blbého humoru, za mě jen naprostá spokojenost ^.^
S čím ale nejsem spokojená, je bydlení. Byla zahájena akce přemisťování veškerého pozemského majetku naší rodiny z bytu A do bytu B a je to fakt debilní. Spím ve spacáku, nemám co nosit a po bytě nosím bílý svetříček, bombarďáky, tričko a nadkolenky. Nemám ani ponětí, kde jsou tepláky. Prosím, ať už se nikdy nemusím stěhovat. Zařiďte to.
Zkoukla jsem Riverdance (zase) na počítači, jehož klávesnice je mezi dvěma díly stolu a monitor stojí na desce mého starého stolu, která leží na šuplících. Pitomý (ale momentálně nemáme ani jeden psací stůl). Stahuju Lord of the Dance 3D a upřímně se děsím. Celá show je neskutečně kýčovitá a kostýmy jsou odporné (najdětě si Warriors z LotD v Michově, vypadají jako blackmetaloví cyklisti), nicméně kromě Flatleyho (eww) je tam Ciara Sexton, která je sexy žena a v pátek by měla tancovat na svěťáku v kategorii s mou kamarádkou. Zajímalo by mě, jestli letos zase vyhraje.
Jinak dost nuda. Číčoň pořádal rallye kocour vs. duch, vítěz neznámý (nebo neviditelný), nemůžu spát a tradičně mě bolí kolena nebo nějaký kotník.
Šla jsem ze školy pouze v tříčtvrtečně rukávovém svetříku. Připadala jsem si skoro nahá. Takhle málo oblečená jsem nebyla venku hodně dlouho. Je moc krásně. Dnešnímu dni bych dala žlutou barvu, takovou tu, co jde krásně se zelenou.
Dostahováno.

1 komentář:

  1. Tak to ti nezávidím a doufám, že tepláky co nejdříve najdeš. :)

    OdpovědětVymazat